Perla Brazilor

Frumosu » Frumosu, Suceava » Localizare pe hartă
Camere: 17
Apartamente: 2
Total locuri: 49
Restaurant de
200 de locuri
Sală conferințe
de 35 locuri
Camere - Perla Brazilor
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Perla Brazilor este situata la aproximativ 57 km de Suceava, pe DN 17 Suceava - Gura Humorului - Vama - Frumosu; este asezata intr-un cadru mirific, inconjurata de peisaje deosebite precum si de obiective accesibile datorita diverselor trasee turistice.

Pensiunea Perla Brazilor va ofera 49 de locuri de cazare dispuse in 12 camere duble,5 triple si 2 apartamente cu bai proprii.

Asezata intr-un peisaj de basm, cu forme largi, lasandu-ti impresia de solemnitate accentuata prin vuietul adanc al padurii de brad, in care, uneori, iti pare ca auzi inca mugetul impresionant al zimbrilor, cu oameni harnici si ospitalieri, Pensiunea Perla Brazilor va ofera cazare, agrement si masa cu specific bucovinean pe tot parcursul anului.

Restaurantul are o capacitate de 80 pana la 200 de persoane, ideal pentru petreceri, mese festive, nunti, botezuri.

Bucovina, leagan de veche civilizatie, unde istoria se impleteste cu legenda, este cunoscuta sub aspect turistic in primul rand pentru renumitele biserici cu fresce exterioare-patrimoniu UNESCO: Moldovita, Sucevita, Voronet, Humor. Nu mai putin importante sub aspect ahitectonic si istoric sunt manastirile Putna, Neamtului, Dragomirna. Toate aceste bijuterii arhitectonice se incadreaza perfect intr-un cadru natural de exceptie. Masivul Rarau, valea Sucevei, valea Moldovei cu afluentul sau valea Moldovitei, Defileul Bistritei Aurii, Codrii seculari de la Slatioara sunt doar cateva puncte de maxim interes turistic.

Arhitectura populara este absolut unica si originala. Adevaratele broderii in lemn ofera cerdacurile, usile si ramele ferestrelor, fantanile, portile si gardurile. La acestea se adauga decoratiunile exterioare cu motive geometrice sau florale stilizate si divers colorate, cu precadere in satele de pe valea Bistritei Aurii, dintre care cel mai cunoscut este Ciocanesti.

Arta tesaturilor si a cusaturilor, incondeierea oualor cu splendide si simbolice miniaturi geometrice, confectionarea costumelor populare cu broderii de margele si blana de jder sunt comori incontestabile ale artei populare bucovinene.

In Bucovina oaspetii sunt primiti cu inima deschisa, cu un pahar de tuica sau de vin iar gastronomia este o aventura tentanta Mamaliga cu branza cu smantana proaspete, din gospodarie, nu va lipsi din nici o pensiune, alaturi de branza afumata, pastravul afumat si sarmale care sunt alte bunatati specifice regiunii.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Piscină descoperită
Sală de conferințe
Zonă de joacă pt. copii
Activități sportive și de agrement
Închiriere biciclete
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Frumosu, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Perla Brazilor din Frumosu, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Perla Brazilor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!