Dragomirna

DRAGOMIRNA, SUCEAVA, vis a vis MANASTIREA DRAGOMIRNA » Dragomirna, Suceava » Localizare pe hartă
Camere: 11
Total locuri: 22
Check-in de la: 12
Check-out până la: 12
Restaurant de
50 de locuri
Sală conferințe
de 30 locuri
Camere - Dragomirna
Tipul unității: Camping

Campingul Dragomirna este situat într-o poiană de pini negri, vis-a-vis de Mănăstirea Dragomirna, o zonă minunată care se numărase printre preferatele lui Nicolae Ceauşescu.

Campingul Dragomirna vă oferă posibilitatea ideală de a petrece cât mai plăcut timpul liber prin servirea mesei pe o terasă amenajată pe lacul din vecinătatea campingului, pescuit sportiv în lac, plimbare prin padure în Rezervaţia Făgetul Dragomirnei sau să vă încărcaţi spiritual în lăcaşul Mănăstirii Dragomirna.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Activități sportive și de agrement
Teren de fotbal
Alte servicii și facilități
Bucătărie bio
Mâncare tradițională și regională
Activități agroturistice
Livadă / Pădure
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Dragomirna, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Dragomirna din Dragomirna, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Dragomirna? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!