Casa Saveta

Capu Campului, Bahna, Nr. 427 » Capu Câmpului, Suceava » Localizare pe hartă
Camere: 6
Total locuri: 14
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 20 locuri
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Casa Saveta
Tipul unității: Pensiune

Bun venit la Casa Saveta!

Veti fi cazati intr-o constructie cu trei nivele realizata din din zidarie si lemn: parter, etaj si mansarda inalta. Va asteapta 6 camere, cate 3 la etaj si mansarda fiecare cu pat dublu matrimonial, noptiere, dulap de haine cu doua usi si comoda.

Camerele au baie proprie cu dus. Incalzirea se face cu calorifere. Apa calda si agentul termic pentru calorifere se prepara intr-o centrala termica proprie care functioneaza cu lemne.

La parter exista salon de circa 50 mp si bucatarie de circa 16 mp, utilata cu chiuveta, aragaz cu butelie, 2 frigidere, mobilier de bucatarie.masa de preparat, masa de consumat. Exista vesela si dotari specifice pentru pregatirea mesei.

Se pot achizitiona alimente proaspete de la localnici. La dorinta clientului masa poate fi preparata de o gospodina localnica care poate prepara mancaruri traditionale: placinte poale-n brau, colaci si cozonaci, borsuri , sarmale si cate altele va pofteste inima.

In salon exista 2 fotolii si o canapea extensibila, masa pentru 12 persoane cu 12 scaune si TV cu diagonala de 81 cm.. Capacitatea salonului este de 20 persoane.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Spălătorie - platit
Închiriere mașină
Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
Facilități baie
Baie proprie
Activități agroturistice
Livadă / Pădure
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Capu Câmpului, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Saveta din Capu Câmpului, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Saveta? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!