Gentiana

strada Valea Seaca nr 19 B » Câmpulung Moldovenesc, Suceava » Localizare pe hartă
Camere: 8
Total locuri: 16
Check-in de la: 12
Check-out până la: 12
Restaurant de
20 de locuri
Camere - Gentiana
Tipul unității: Pensiune

Aflată la numai 1500 metri de centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc, într-un peisaj de o rară frumuseţe la poalele dealului Bodea, Pensiunea Genţiana beneficiază de o poziţie privilegiată.

Pensiunea Genţiana dispune de 9 camere duble, cu 6 grupuri sanitare cu cadă. Camerele sunt largi, cu balcoane mari, acoperite. Fiecare cameră este dotată cu televizor color, iar pensiunea este racordată la televiziunea prin cablu.

Grupurile sanitare sunt utilate cu echipamente moderne şi beneficiază de apă caldă permanentă. Pentru mai multe informaţii vă invităm să parcurgeţi pagina de prezentare.

Pentru a vă putea convinge de frumuseţea locului şi a pensiunii vă invităm să parcurgeţi galeria foto.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Spălătorie - platit
Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
Panoramă, privelişte
Facilități baie
Duș
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Gentiana din Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Gentiana? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!