Rustika

Str. Valea Caselor Nr 11 » Câmpulung Moldovenesc, Suceava » Localizare pe hartă
Camere: 7
Total locuri: 16
Check-in de la: 0-24
Check-out până la: 14:00
Restaurant de
20 de locuri
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Rustika
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Rustika, este situata pe soseaua europeana E85, la 1.2KM, de sosea, pe drumul care constituie traseul de picior catre Rarau, cam la 500m de la intrarea in Cimpulung Mold, venind de la Gura Humorului.Locatia beneficiaza de liniste, de un peisaj incintator, si o curte larga,primitoare.Pensiunea poate fi inchiriata in regim self-catering, sau cu pensiune completa, atunci cind este vorba de grupuri mai mari de 10 persoane, meniul fiind stabilit impreuna cu clientii.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Terasă
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Fier de călcat
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Rustika din Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Rustika? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!