Sandru

Str. Sandru Nr 12 » Câmpulung Moldovenesc, Suceava » Localizare pe hartă
Camere - Sandru
Tipul unității: Pensiune

Pensiune cu piscina incalzita permanent.

Iti oferim cazare si multiple posibilitati de agrement: SPA (piscina, jacuzzi, sauna uscata, sauna umeda si bai de plante), sedinte de masaj,sala de fitness, restaurant, club, masa de tenis, biliard, teren profesional de fotbal si tenis de camp,tabla de sah, remy, plimbari cu ATV-ul, drumetii montane pe traseele turistice din zona,pescuit pe apele de munte,vanatoare,zbor cu parapanta

Pensiunea este pozitionata in inima Obcinilor Bucovinene, la intrarea in municipiul Campulung Moldovenesc dinspre Suceava, la numai 500 metri de drumul european E576, care face legatura intre Moldova si Transilvania.

Pensiunea dispune de 20 locuri de cazare, repartizate dupa cum urmeaza: 3 apartamente cu baie proprie, 4 camere duble cu pat matrimonial, cu baie proprie.

In cadrul pensiunii turistice "Sandru" functioneaza un restaurant cu o capacitate de 40 locuri si un bar-lounge cu capacitatea de 12 locuri. Acesta este dotat cu semineu funcţional, incalzire centrala, ferestre panoramice. Capacitatea de servire este completata, in sezonul cald, de o terasa exterioara cu o capacitate de 30 locuri.

Poti petrece cateva ore de rasfat in centrul nostru SPA, unde te poti relaxa cu o baie de plante si masaj de relaxare, dar si cu o baie in piscina, jacuzzi, sauna umeda si sauna uscata.

Listele de meniu sunt bogate, cuprinzand ca punct forte bucataria traditionala bucovineana (aici, la extremitatea estica a Depresiunii Campulungului existand un adevarat cult al artei culinare), cu inegalabilele sarmalute, tochitura bucovineana, preparate cu ciuperci de padure (hribi, ghebe, creasta-cocosului, rascovi), cotletele haiducesti, mititeii savurosi, preparatele vanatoresti. Tot la capitolul "traditii culinare" putem aminti muraturile asortate, zacusca, salata de toamna, preparate dupa retete neschimbate din vremea stra-bunicilor. La sectiunea bauturi aflam afinata bucovineana, vinul casei, siropurile din fructe de padure, ceaiurile naturale.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Activități sportive și de agrement
Masă de biliard - platit
Teren de fotbal - platit
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi - platit
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire 3G/4G
Acoperire Cosmote
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Sandru din Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Sandru? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!