Complex Hotelier Eden

Calea Bucovinei, Nr. 148 » Câmpulung Moldovenesc, Suceava » Localizare pe hartă
Camere: 23
Apartamente: 2
Total locuri: 70
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
300 de locuri
Camere - Complex Hotelier Eden
Tipul unității: Hotel

Hotel Eden se află la poalele Masivului Rarău, pe E85, în Municipiul Câmpulung Moldovenesc. Poziţia privilegiată, împrejurimile de o frumuseţe naturală rar întâlnită, cu peisaje deosebite, specifice ţinutului de vis al Bucovinei oferă o foarte bună accesibilitate la principalele obiective turistice din zonă: mănăstirile Moldoviţa, Voroneţ, Humor, Suceviţa, Putna, Salina Cacica, şi atelierul de ceramica neagră de la Marginea.

De asemenea, oaspeţii noştri se pot bucura de adevărate momente de relaxare, cu drumeţii în natură (Pietrele Doamnei, Codrii Seculari de la Slătioara, Moara Dracului) , partide de vânătoare şi pescuit sau sporturi de iarnă. Toate acestea fac din Hotelul Eden locul perfect pentru petrecerea unui sejur de neuitat, în care turistul va dori să revină oricând cu mare bucurie.

Capacitatea de cazare 80 locuri, in camere de 3*, 3* superior si bungalow-uri 3*.

Camerele şi bungalow-urile dispun de TV cablu, frigobar, uscător păr, băi separate cu duş (cadă cu hidromasaj), telefon, reţea wireless (gratuit) .

Restaurant 3 stele cu 300 locuri, terasă cu 40 locuri, unde la cerere, se pot organiza recepţii, conferinţe, mese festive.

Servicii oferite :

- Centru Spa Adam & Eva ( piscina interioara, jacuzzi, sauna uscata, sauna umeda, salina , bowling ), parcare păzită şi garaj, grill, loc de joacă pentru copii, închirieri biciclete, tenis de masă, spălătorie, rent-a-car, transfer aeroport (gară Suceava – 80 km).

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Serviciu de călcat îmbrăcăminte - platit
Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Room-service
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Complex Hotelier Eden din Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Complex Hotelier Eden? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!