Casa Domneasca

Cacica, Nr. 876 » Cacica, Suceava » Localizare pe hartă
Camere: 12
Apartamente: 1
Total locuri: 26
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
140 de locuri
Sală conferințe
de 60 locuri
Camere - Casa Domneasca
Tipul unității: Pensiune

Dorim sa va atragem atentia, cu cea mai noua locatie din zona Sucevei

"Casa Domneasca" Cacica!

Va invitam noi, cei care am deschis acest spatiu minunat, unde veti gasi

loc de odihna, unde veti gasi bucate de-ale gurii si unde veti petrece

clipe minunate de relaxare in centrul nostru Spa! Pensiunea Casa Domnească se află la marginea satului Cacica şi pune la dispozitie, 26 spati de cazare distribuite în 11 camere şi un apartament, un restaurant à-la-carte cu mâncăruri tradiţionale si international si un centru SPA. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu televizor, minibar, telefon, baie proprie cu duş, balcon. Pensiunea are parcare privată, loc de joaca pentru copii, gradina. Centrul SPA compus dintr- un bazin de înot, o saună şi sală de fitness, oferă posibilităţi de recreere şi destindere.

Restaurantul pensiunii, cu o capacitate de 140 locuri oferă posibilitatea organizării de evenimente variate, seri tematice cu muzică lăutărească, folk, retro,serbări câmpeneşti. Bucătăria predomină cu produse tradiţionale specifice Bucovinei, gătite cu multă pasiune şi pricepere de către bucătarii noştri specialisti.

Pensiunea dispune si de o sală de conferinţe cu o capacitate de 80 locuri în care se pot organiza prezentări, simpozioane, teambuldiguri, conferinte, evenimente corporate.

Va asteptam cu mare drag!!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Poloneză

Facilități și servicii »

Activități de relaxare și înfrumusețare
Masaj - platit
Facilități baie
Halat de baie
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Activități agroturistice
Dormit în fân
Plimbare sanie trasă de cai - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cacica, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Domneasca din Cacica, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Domneasca? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!