Floare De Bucovina

Calea Bucovinei, Nr. 77 » Bucşoaia, Suceava » Localizare pe hartă
Camere: 10
Total locuri: 25
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Floare De Bucovina
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea noastra este situata in inima Bucovinei, la o aruncatura de bat distanta de numeroase puncte de agrement si atractii turistice.

Pozitionata intr-o zona geografica de o frumusete rara, o vacanta petrecuta la noi va incarca bateriile iar stresul cotidian va fi dat uitarii.

Constructia pe 2 nivele va ofera camere duble cu baie comuna sau in camera. In total va punem la dispozitie 12 camere mobilate modern, din care 4 cu baie privata, iar 8 cu baie comuna pe nivel.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Room-service
Încălzire centrală
Activități agroturistice
Foc de tabără
Plimbare sanie trasă de cai - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bucşoaia, județul Suceava, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Floare De Bucovina din Bucşoaia, județul Suceava, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Floare De Bucovina? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!