Stramba

Drum Forestier Stramba » Turnu Roșu, Sibiu » Localizare pe hartă
Camere - Stramba
Tipul unității: Cabană

Situata in extremitatea vestica a muntilor Fagaras, in zona localitatii Turnu Rosu, Cabana Stramba este amplasata intr-un loc izolat, pitoresc, atractiv prin salbaticia sa si in acelasi timp prin confortul oferit. Cu o capacitate de 14 locuri distribuite in 4 camere, sala de mese cu TV, toaleta, cabana ofera conditii deosebite pentru petrecerea unui concediu placut in mijlocul naturii.

Desi altitudinea este doar de 870 metri, clima si vegetatia sunt specifice statiunilor montane inalte. Padurile din amestec de rasinoase cu foioase reprezinta refugiul perfect pentru animalele salbatice specifice zonei: ursi, mistreti, cerbi, capriori, jderi sau cocosi de munte.

Flora spontana este foarte bine reprezentata printr-o varietate de plante medicinale, fructe de padure (zmeura, afine, mure, fragi), ciuperci (ghebe, galbiori), etc.

Paraul Stramba, cu un curs sinuos si plin de cascade este un loc propice dezvoltarii pastravului indigen. Aerul extrem de curat si ionizat imbie la odihna si relaxare intr-un cadru fermecator.

Amatorii de miscare pot face excursii scurte prin padurile apropiate sau drumetii mai lungi spre pasunile alpine dominate de capre negre sau spre cabana turistica Suru. Drumul forestier pe care se afla cabana poate fi folosit pentru trasee de offroad sau pentru ciclism.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Servicii și facilități camere
Televizor
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Turnu Roșu, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Stramba din Turnu Roșu, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Stramba? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!