Pensiunea Laura

Str. Vasile Aaron Nr. 18 » Sibiu, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 10
Apartamente: 1
Total locuri: 18
Check-in de la: 15:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
16 de locuri
Camere - Pensiunea Laura
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Laura este situata în Municipiul Sibiu, la 200 de metri de DN1 (E81), aproape de intrarea dinspre Brasov si Ramnicu Valcea.

Aflata intr-o zona linistita, pensiunea ofera pentru toate categoriile de turisti conditii excelente de a petrece vacanta, sarbatorile, concediul sau sfârsitul de saptamana într-un oras medieval. Pensiunea Laura este cea mai buna alegere pe care o puteti face in ceea ce priveste petrecerea timpului dumneavoastra liber, alaturi de familie sau prieteni.

Pensiunea reprezinta o locatie unica, un spatiu cald, un cadru care satisface toate pretentiile, datorita serviciilor de cea mai buna calitate si a locului in care este amplasata.

Pensiunea, data în folosinta in 2006, dispune de parcare proprie, având supraveghere permanenta.

Micul dejun se poate servi în cocheta sala de mese, ce are o capacitate de 16 locuri.

Alaturi de cei dragi, va puteti serba zilele onomastice, aniversarile sau puteti organiza o petrecere surpriza pentru prieteni. Barul este un spatiu ideal pentru intalnirile de afaceri, prezentari de proiecte si petreceri private.

Pentru a completa serviciile oferite si pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri, organizam excursii in imprejurimile Sibiului (Marginimea Sibiului, Paltinis) asigurand si mijlocul de transport.

Sibiul este unul dintre putinele orase din Romania care îsi pastreaza înca farmecul medieval.

Asezat în centrul tarii, în sudul Transilvaniei, la 20 km de varsarea Cibinului în Olt, Sibiul se remarca prin elemente de arhitectura, monumente gotice cu renumitele turnuri-locuinta în stil baroc.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Plata cu cardul
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Televizor
Facilități baie
Baie proprie
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire 3G/4G
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sibiu, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Laura din Sibiu, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Laura? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!