Pensiunea Maria

Str. Infratirii, Nr,13 A » Sibiu, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Maria
Tipul unității: Pensiune

Situata intr-o zona linistita, Pensiunea Maria este o pensiunea eleganta, are rafinament, stil si discretie. O atentie deosebita este acordata crearii unei atmosfere cat mai relaxante, degajate, pe parcursul sederii dumneavoastra.

Pensiunea Maria dispune de 14 camere luminoase decorate cu gust si eleganta si va ofera intreg confortul pe care vi-l doriti si il cautati.

De asemenea, pensiunea pune la dispozitia tuturor clientilor numeroase facilitati care sa va ofere multumirea, linistea si siguranta pentru a dori sa alegeti aceasta pensiune unde sa va simtiti ca acasa

Limbi străine vorbite la recepție » #

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Facilități baie
Baie cu vană
Baie proprie
Duș
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sibiu, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Maria din Sibiu, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Maria? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!