Old Town Hostel

Piata Mica,nr. 26 Sibiu » Sibiu, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 4
Apartamente: 1
Total locuri: 30
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Camere - Old Town Hostel
Tipul unității: Pensiune

"Old Town" se afla in Piata Mica, in inima centrului istoric, in cea mai veche si romantica piata a orasului, intr-o cladire monument istoric, cu o vechime de 450 de ani, cu arcade renascentiste, la parterul careia se afla Muzeul de Istorie a Farmaciei, muzeu ce contine inventarul celei mai vechi farmacii a Transilvaniei.

Suntem încântati sa fim cel mai recomandat hostel din localitate! Hostelul combina o excelenta amplasare cu o calitate deosebita a serviciilor, fiind un punct de întâlnire pentru turisti individuali, familii si grupuri.

Dispunem de camere duble (matrimonial, twin), camere cu 4, 6 si 8 paturi, si 1 apartament, toate avand baie proprie, televizor, Wi-fi si acces la bucatarie.

Camerele beneficiaza din plin de lumina si spatiu precum si de o vedere panoramica asupra Pietei Mici, de unde puteti savura sarmul medieval al caselor vechi si atmosfera boema a teraselor.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Plata cu cardul
Servicii și facilități camere
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Șah / Table
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Digi Mobil
Acoperire Orange
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sibiu, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Old Town Hostel din Sibiu, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Old Town Hostel? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!