Pensiunea Fortuna

Str. Al. I. Cuza, Nr. 22 » Sibiu, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 11
Total locuri: 21
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 16 locuri
Camere - Pensiunea Fortuna
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Fortuna este o pensiune urbana, centrala si comfortabila, la care clientii sosesc ca oaspeti si se intorc ca prieteni.

Renovata in 2010, Pensiunea Fortuna a incercat astfel sa vina in intampinarea cerintelor celor care i-au trecut pragul.

Ca si locatie, Pensiunea Fortuna se afla intr-una dintre cele mai cochete si apreciate zone rezidentiale de case ale Sibiului, amplasamentul linistit, constructia retrasa de la strada, gradina cu loc de joaca si terasa acoperita garantand odihna si intimitatea tuturor oaspetilor nostri.

Va punem la dispozitie 10 camere duble si 2 camere single, care respira confort si curatenie. Camerele sunt utilate dupa cele mai inalte standarde cu televizor LCD, sistem de incalzire, aer conditionat si plase pentru tantari. De asemenea, in toata incinta beneficiati de serviciu de internet wireless. Clientii isi pot lasa masina in parcarea proprie supravegheata video.

Puteti lua micul dejun in sala de mese proprie sau va poate fi adus in camera, la cerere. Alaturi de meniul traditional de mic dejun va punem la dispozitie meniuri personalizate pentru vegetarieni sau diabetici. Bucataria proprie este complet utilata si este pusa la dispozitia oaspetior nostri, alaturi de gratarul din curtea interioara.

Pensiunea Fortuna este una dintre cele mai centrale pensiuni, distanta de parcurs pe jos pana in centrul orasului putand fi acoperita in 5 -10 minute. Suntem in apropierea urmatoarelor locatii: Sala Sporturilor Transilvania (5 minute pe jos), Universitatea Lucian Blaga (10 minute pe jos), Facultatea de Stiinte Economice (5 minute pe jos), Teatrul Radu Stanca (5 minute pe jos), Academia Fortelor Terestre (2 minute pe jos), centrul vechi al orasului (10 minute pe jos).

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Chemare Taxi
Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Încălzire centrală
Facilități baie
Uscător de păr
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Vodafone
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sibiu, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Fortuna din Sibiu, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Fortuna? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!