La Viorel

Str Lector Nr 2 » Sibiu, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 23
Apartamente: 1
Total locuri: 60
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 11si
Restaurant de
100 de locuri
Camere - La Viorel
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea La Viorel, inaugurata in anul 2006 si punand la dispozitie 16 camere, de diferite categorii, plus un apartament aflat la mansarda, format din doua camere si un living, pensiunea poate gazdui un numar maxim de 56 persoane.

Aflata la intersectia Bulevardelor Coposu si Constitutiei, doua dintre arterele principale, Pensiunea La Viorel nu face sa demonstreze decat o pozitionare strategica, cat mai aproape de inima orasului.

Pensiunea La Viorel dispune de toate categoriile de camere, de la cele Low Cost la cele Duble Matrimoniale, dar si de un Apartament.

Toate camerele, cu exceptia celor Low Cost, dispun de baie proprie cu cabina de dus, televizor si acces wireless la internet.

Va asteptam cu drag la Pensiunea La Viorel !!!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Terasă
Închiriere mașină
Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Televizor
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Telekom
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sibiu, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la La Viorel din Sibiu, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la La Viorel? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!