Rubin

Piata Crisan Nr. 7C » Sibiu, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 13
Total locuri: 30
Check-in de la: 14.00
Check-out până la: 12.00
Restaurant de
70 de locuri
Camere - Rubin
Tipul unității: Pensiune

Inaugurata la sfarsitul anului 2006, Pensiunea Rubin se afla in zona rezidentiala a Sibiului, intre liziera Padurii Dumbrava si a Parcului "Sub Arini". Fiind o surpriza placuta si intrecand asteptarile celor ce poposesc aici, pensiunea pune la dispozitie 13 camere elegante cu acces internet gratuit, facilitati moderne si servicii de calitate. Ambianta naturala conferita de cele doua oaze de verdeata si liniste, imbinata cu conditiile excelente de cazare, proximitatea fata de client si bunatatile culinare din bucataria romaneasca si internationala, au transformat Pensiunea Rubin in locul de cazare preferat de oamenii de afaceri, precum si de turistii sau familiile cu copii ce viziteaza Sibiul. Situata la doar 7 minute de mers cu masina fata de centrul orasului sau la 25 de minute de plimbare placuta, fata de Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA, Pensiunea Rubin este locul ideal de pornire pentru explorarea orasului si a imprejurimilor.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Telefon
Încălzire centrală
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sibiu, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Rubin din Sibiu, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Rubin? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!