Look Inn

Sos sibiului Nr 42, DN 1 Km 306+800 » Sibiu, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Look Inn
Tipul unității: Pensiune

Fie ca sunteti in trecere prin Sibiu sau doriti cazare pentru sejurul dumneavoastra in splendidul oras de pe malul Cibinului, Pensiunea Look Inn este alegerea perfecta.

Veniti sa va bucurati de intreg confortul Pensiunii noastre de trei stele, aflat in centrul cultural al Transilvaniei, la doar 3 minute de mers cu masina de Centrul Istoric al orasului Sibiu, Capitala Culturala Europeana in anul 2007, la intrarea dinspre Bucuresti, Brasov si Râmnicu-Vâlcea, chiar vis-a-vis de noul centru comercial al orasului, unde se gasesc hypermarket-urile Real si Carrefour.

Plimbati-va pret de 10 de minute pâna in oras sau luati unul dintre autobuzele care fac legatura cu centrul si cu gara feroviara la fiecare 10 minute.

Echipa noastra prietenoasa si atenta va va oferi la orice ora cele mai bune sfaturi si tot sprijinul necesar pentru ca zilele si noptile dumneavoastra de cazare la Pensiunea Look Inn din Sibiu sa fie extrem de placute.

Bucataria traditionala, specific ardeleneasca, o veti regasi intr-un format original, prezentat de un veritabil Maestru bucatar.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Sală de conferințe
Schimb valutar
Facilități baie
Baie proprie
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sibiu, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Look Inn din Sibiu, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Look Inn? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!