Hotel Premier

Strada General Vasilea Milea Nr. 76 » Sibiu, Romania » Localizare pe hartă
Camere - Hotel Premier
Tipul unității: Hotel

Bine ati venit la Hotel Premier Sibiu!

Atat camerele cat si apartamentele pun la dispozitia oaspetilor un confort unic prin designul care imbina elementele clasice cu cele moderne, prin culorile calde care creaza o atmosfera intima, placuta, prin mobilierul ultramodern si materialele fine folosite cat si prin serviciile de calitate pe care le punem la dispozitia oaspetilor nostri.

De ce "un hotel in hotel"? Pentru ca la noi, fiecare camera are o structura unica, fiecare camera are identitatea ei, fiecare camera este pregatita sa va ofere confortul de care aveti nevoie dupa o sedinta obositoare, dupa zi de lucru, o intalnire de afaceri, o vizita in Sibiu sau dupa un drum lung dupa care nu doriti altceva decat sa va relaxati in intr-un ambient placut cu toate dotarile de care aveti dumneavoastra nevoie.

In intampinarea oaspetilor, Hotel Premier Sibiu dispune de 12 camere si 2 apartamente, restaurant capacitate 32 locuri, business lounge capacitate 20 persoane, 10 locuri de parcare, facilitati internet conectare ISDN sau WLAN.

Camerele si apartamentele amenajate in constructia pe 4 nivele, se caracterizeaza printr-un design si o tehnica rafinata si printr-un ambient luxos usor de recunoscut.

Cele 5 camere Premier Club, se disting printr-un concept modernist care imbina eleganta, bunul gust si utilitatea. Prevazute cu pat matrimonial, televizor cu ecran plat conectat la TV satelit, Internet cu conectare ISDN, aer conditionat, birou, ferestre termo si audioizolante precum si cu toaleta cu WC , ultramoderna cu vase sanitare din portelanuri fine, camerele Premier Club asteapta vizita dumneavoastra.

Experimentati una din cele 5 camere Premier Club Exclusive ****, care va pun la dispozitie un confort superior, pentru oaspeti cu gusturi deosebite, incantati de camere spatioase cu iesire la balcon individual, dotate ultramodern, cu paturi matrimoniale de dimensiuni King Size, canapele extensibile, prevazute de asemenea cu televizor cu ecran plat conectat la TV satelit, aer conditionat, birou, ferestre termo si audioizolante precum si cu toaleta cu WC ultramodern echipata din care nu lipsesc vasele sanitare din portelanuri fine, oglinda termorefractara, uscatorul de par profesional, cabina de dus individuala.

Armonia de culori si caldura ambientala fac din camerele Premier Club Executive o experienta de neuitat.

Pentru adeptii filozofiei “ ultimate accommodation” , “ top of the top” sau “luxury penthouse”, Hotelul Premier vine in intimpinarea acestora cu un nou concept, un penthouse prevazut cu dormitor, living-room, bucatarie, sala de conferinte, terasa, echipat si dotat ultramodern : Premier Royal Penthouse ****.

Situat la etajul 4 al constructiei, Premier Royal Penthouse **** reprezinta posibilitatea ideala de cazare a oaspetelui care doreste multifunctionalitate. Incaperile complet decomandate, izolate fonic, echipate separat cu instalatie de aer conditionat, dotarile de sonorizare si IT fac din Premier Royal Penthouse **** locul perfect pentru desfasurarea unor intalniri de afaceri, conferinte, simpozioane, board meetings sau team building.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Restaurant
Terasă
Servicii și facilități camere
Televizor
Facilități baie
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sibiu, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Premier din Sibiu, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Premier? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!