Ramada Sibiu

Emil Cioran nr. 2 » Sibiu, Romania » Localizare pe hartă
 „Leave the rest to us“
Camere: 127
Apartamente: 9
Total locuri: 250
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
180 de locuri
Sală conferințe
de 800 locuri
Camere - Ramada Sibiu
Tipul unității: Hotel

Situat în centrul Sibiului, la întrepătrunderea noului cu vechiul, a luxului cu şarmul medieval, Hotel Ramada Sibiu te aşteaptă să-l descoperi, dorind să convingă pe oricine intră în incinta de calitatea serviciilor şi profesionalismul angajaţilor, de confortul şi dotările moderne, de ineditul designului din interior şi nu numai pentru că “Ramada e mai mult decât un hotel!" Hotelul Ramada Sibiu pune la dispoziţia clienţilor săi:

Cazare în 127 camere (single, double, executive, apartment, apartament prezidenţial), Centru de conferinţe: 3 săli conferinţe (Alfa, Betta, Gamma) - capacitate maximă 50-70 locuri; sala amfiteatru Hera - capacitate maximă 174 locuri, sala polivalentă Atlass capacitate maximă 500 locuri;, Centru de afaceri (conexiune internet, servicii secretariat);, Doua baruri (Centrum – capacitate maximă 80 locuri şi Jazzy – capacitate maximă 50 de locuri);, Restaurant (Atrium - capacitate maximă 180 locuri);, Salon de înfrumuseţare şi coafură;, Centru de sănătate: fitness AtlassGym, sauna, solar, masaj;, Parcare interioară 35 locuri, exterioară 35 locuri;, Agenţie de turism (pachete turistice în ţară şi străinătate, asistenţă turistică, rezervări cazare, vânzări bilete transport autocar/avion, transfer autocar, servicii rent-a-car, asigurari medicale/STORNO, etc.),

Servicii: serviciu de concierge, servicii de fax şi curierat la cerere*, asistenţă la transportul bagajelor, cameră pentru bagaje, wake-up call, room-service accesibil la orice oră*, serviciu de spălătorie*, transfer Hotel-Aeroport-Hotel (la cerere)**. Facilităti: acces gratuit internet de mare viteza în toate camerele si salile de conferinta, telefon cu linie internationala*, seif în fiecare camera, camera de valori la receptie, PC pentru verificarea corespondentei, aparat de lustruit pantofii, bancomat, parcare cu plata*: în garaj subteran sau în exterior.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Spaniolă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces persoane mobilitate redusă
Parcare exterioară - platit
Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Camere pentru nefumători
Facilități baie
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sibiu, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Ramada Sibiu din Sibiu, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Ramada Sibiu? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!