Levoslav House

Str.G-ral Magheru nr.12 Cod postal 550185 » Sibiu, Romania » Localizare pe hartă
Camere: 11
Apartamente: 7
Total locuri: 22
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 30 locuri
Camere - Levoslav House
Tipul unității: Hotel

Construita initial in 1840, si complet renovata in 2008, cladirea in care se afla Levoslav House a fost timp de 40 de ani resedinta compozitorului si dirijorului Jan Levoslav Bella.

Situat in centrul istoric al Sibiului langa Piata Mare, Muzeul Bruckenthal, Casa Artelor, Sala Thalia, Levoslav House este locatia perfecta pentru turism si business travel.

Decorat cu lucrari de arta originale cu subiect muzical, interiorul beneficiaza de o armonie sofisticata in care se regaseste rafinamentul sec.XIX si tendintele contemporane.

Levoslav House aduce clientilor sai o gama variata de facilitati care vin in intampinarea nevoilor de acomodare, atat pentru cei in regim business cat si pentru turisti in general:

Receptie 24 ore, Bar/Cafenea, Salon mic dejun,

Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Spălătorie - platit
Servicii și facilități camere
Seif
Telefon
Facilități baie
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sibiu, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Levoslav House din Sibiu, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Levoslav House? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!