Sibiel

Principala Nr 192 D » Sibiel, Sibiu » Localizare pe hartă
Camere: 18
Apartamente: 3
Total locuri: 48
Check-in de la: 16:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
140 de locuri
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Sibiel
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea este amplasata la 18 km de Sibiu si 30 de km de Transalpina, intr-o localitate care a cucerit Golden Apple, cea mai inalta distinctie internationala ce se acorda in turism. Locatia noastra poarta numele satului de la poalele Cindrelului: Sibiel. Suntem acolo unde se termina satul si incepe codrul, in jur este doar natura: o padure de pin si una de mesteacan si arin, iar prin fata pensiunii curge un minunat rau de munte.

Este o locatie ideala pentru evenimente private si corporate. Fie ca se doreste organizarea unei nunti traditionale, clasice sau campenesti, sau a unei petreceri de familie sau cu prietenii, fie ca planuiti organizarea unei intalniri de firma, conferinte, teambuilding, incentive, Pensiunea Sibiel este un loc foarte potrivit.

se afla in centrul tarii, cu acces usor si rapid din orice zona, a fost proiectata si gandita pentru primirea de grupuri, nu este adaptata ulterior, amplasamentul este izolat fata de sat, asigurand intimitate si confort, tot pentru confort, corpul de cazare este separat de cel de bucatarie si restaurant, incinta este de peste 10.000 patrati, permitand orice tip de activitati outodoor, echipa de bucatari si ospatari are experienta a peste 1500 grupuri, se pot servi simultan pana la 300 de persoane, are o sala de conferinte modern echipata, cu 80 locuri, managerul locatiei este hotel exepert international in domeniul corporate, va poate indruma si sprijini pentru orice tip de eveniment,

Structura hoteliera: 14 camere twin, 4 camere duble matrimoniale si 3 apartamente. Se pot caza pana la 48 de persoane.

Toate camerele au baie proprie si acces la terasa. De asemenea sunt echipate cu TV satelit si conexiune la internet.

Spatiu de parcare pentru 20 masini, supraveghere video. Autocarele au acces pana in fata pensiunii, unde pot si parca.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Cameră pt. bagaje
Terasă
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Facilități baie
Duș
Alte servicii și facilități
Formație de muzică populară
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sibiel, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Sibiel din Sibiel, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Sibiel? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!