Casa Elena

Str. Principala » Sibiel, Sibiu » Localizare pe hartă
Camere - Casa Elena
Tipul unității: Pensiune

Intr-un cadru natural deosebit, la intrarea in localitatea Sibiel - dinspre Orlat (judetul Sibiu), va asteapta un popas amenajat cu caldura, daruire si profesionalism pentru dumneavoastra! - 4 Margarete

In cautarea unui loc linistit, in care sa uitati de problemele cotidiene si de furnicarul agitat din oras, veti fi placut impresionati de amplasarea, caldura si serviciile de calitate oferite de noi.

Sibiel este sat subordonat oraşului Sălişte situat pe Valea Sibielului şi pe vechiul drum ce venea de la Sibiu prin Cristian - Orlat, pe lângă cetatea Salgo, trecând prin Sibiel - Vale - Sălişte. Localitatea a fost atestată documentar la 1383.

Nou! Organizam mese private (max. 30 de persoane) iar la cerere oferim program artistic! Va asteptam cu drag!

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Grădină
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Frigider
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sibiel, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Elena din Sibiel, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Elena? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!