Class Pensiune

Str. Vale Nr. 19 » Săliște, Sibiu » Localizare pe hartă
Camere - Class Pensiune
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Class pune la dispoziția oaspeților 6 camere duble cu pat matrimonial și 11 camere double twin, amenajate cu bun gust și o deosebită atenție pentru detalii, dotate cu grupuri sanitare proprii, tv conectat la rețeaua de cablu și internet nelimitat în regim wireless.

Pensiunea Class este amplasată într-o zonă liniștită, ușor accesibilă în centrul localității Săliște.

La parterul clădirii se află o sala de mese, cu o capacitate de 110 locuri, dotată cu bar, unde poate fi servită masa.

De asemenea, vă mai stau la dispoziție un living în care puteți petrece timpul liber vizionând un film sau citind o carte, o bucătărie complet utilată, terasă și curte cu locuri de parcare.

Va asteptam!

Facilități și servicii »

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Săliște, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Class Pensiune din Săliște, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Class Pensiune? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!