Holzhaus

Tocile » Sadu, Sibiu » Localizare pe hartă
Camere - Holzhaus
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea este amplasata in satul de vacanta Tocile, o locatie deosebita la 1, 5 km de orasul Cisnadie si la 8 km de orasul Sibiu.

Parterul este compus din living-room plus o bucatarie deschisa, complet utilata. Tot la parter se afla o camera cu baie proprie si o baie de serviciu.

La etaj sunt 5 camere cu baie proprie iar apartamentul situat la mansarda este format din 2 camere, o baie plus un living-room. In plus va veti putea bucura de foisorul situat in curte unde veti putea pregati delicioase preparate la gratar.

Va indemnam sa descoperiti peisajul specific zonelor montane: * mini partia de ski/sanius (400m) la 5 min. Distanta * drumetii spre Vf. Magura (traseu marcat), * valea Raul Sadului -ideala pentru ciclism /(bicicletele se pot inchiria) * cetatea Cisnadioarei, Biserica Fortificata de la Cisnadie, * Sibiu (orasul vechi), muzeul de etnografie Astra din Dumbrava Sibiului, Zoo * Rasinari, statiunea Paltinis, Ocna Sibiului si multe altele.

A de la Adrenalina

Aerodromul Magura (1, 8 km distanta)disponibil pentru cursurile de zbor cu motodeltaplan si avion plus zboruri de agrement care se pot face in orice anotimp.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Cameră pt. bagaje
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sadu, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Holzhaus din Sadu, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Holzhaus? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!