Masa Verde

Sibiu, Sadu, Str. Masa Verde, Nr. 2 » Sadu, Sibiu » Localizare pe hartă
 „Noi apreciem calitatea lucrurilor bine facute. tu?“
Camere: 8
Total locuri: 20
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 45 locuri
Camere - Masa Verde
Tipul unității: Pensiune

Situata la poalele muntilor in sudul Transilvaniei, la o distanta de 21 km de orasul Sibiu si 3 km de vestita comuna a Marginimii Sibiului, Sadu, Pensiunea Masa Verde este locul ideal pentru a petrece cateva zile de relaxare intr-un mediu linistit care o sa va imbie cu puritatea aerului,cu susurul raului din spatele pensiunii,cu splendoarea peisajului cat si cu locurile din apropiere care va asteapta sa le descoperiti.

Pensiunea dispune de:

-4 camere cu pat matrimonial;

-4 camere cu pat matrimonial + pat single. Fiecare camera este dotata cu baie proprie.

-Bucatarie echipata profesional cu echipamente de inox;

-Salon cu o capacitate de 45 locuri - care va sta la dispozitie pentru diferite evenimente pe care doriti sa le organizati;

-Parcare in curtea interioara;

-Teren de sport cu o suprafata de 16x25 m;

-Loc de joaca pentru copii;

-Gratar acoperit;

-Sala de conferinte.

Pentru petrecerea timpului si relaxare aveti multiple posibilitati:

Plimbari in apropierea cabanei pe drumurile montane din zona (acestea pot duce spre Vf. Prejba, Barajul Gatul Berbecului, Paltinis, Sadu V etc), oferind o buna posibilitate de destindere si admirare a peisajului;, Vizitarea Muzeului Energetic"Sigmund Dachler" , Hidrocentrala Sadu 1 (construita in 1896) si Hidrocentrala Sadu 2 (construita in 1907);, Plimbari la cetatea Cisnadioara ( aprox 10 km );, Participarea la diverse jocuri de relaxare ( carti, table, sah, remi);, Plimbari in orasul Sibiu unde exista o varietate de obiective turistice care merita vizitate: Muzeul National Brukenthal, Muzeul Satului, Gradina Zoologica, Casa Luxemburg, Biserica Evanghelica, Podul Minciunilor,Muzeul de vanatoare "AUGUST VON SPIESS", etc. , Plimbari in imprejurimi (Statiunea Paltinis, Balea, Ocna Sibiului, Aerodromul Magura, Cetatea de la Cisnadioara, Marginimea Sibiului, etc) ,

Despre Sadu,

Din Sadu sunt originare personalitati precum: profesorul Ioan Hannia (1818 - 1897), umanistul Ioan Inochentie Micu-Klein (1692-1768), Samuel Micu-Klein (1745-1806) unul dintre cei mai importanti reprezentati ai Scolii Ardelene, Ioan Piuariu Molnar (1749-1815), medic si iluminist, primul profesor universitar roman din Transilvania.

In Sadu a luat fiinta in 1782 o manufactura de tors lana si tesut postav. In 1896 a fost construita prima hidrocentrala de pe teritoriul tarii noastre, Sadu I. In 1907 se cosntruieste in amonte a doua hidrocentrala, Sadu II, iar in 1955 hidrocentrala Sadu V, alimentata cu apa din lacul Negoveanu. Tot aici se gaseste Barajul Gatul Berbecului - primul baraj în arc construit în ţara noastră, cu o rază medie la coronament de 78 m.

Astfel,acesta este locul ideal pentru a petrece cateva zile de relaxare intr-un mediu nepoluat si linistit precum si pentru drumetii sau excursii in zonele si obiectivele turistice din apropiere care cu siguranta va vor incanta.

Va asteptam cu drag!

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Activități sportive și de agrement
Remi / Rummy
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Alte servicii și facilități
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sadu, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Masa Verde din Sadu, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Masa Verde? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!