Casa Teona

Str. Fata Raului , Nr. 55 » Porumbacu de Sus, Sibiu » Localizare pe hartă
 „Va asteptam intr-o oaza de liniste si relaxare!“
Camere: 3
Total locuri: 6
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
20 de locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Casa Teona
Tipul unității: Pensiune

VA ASTEPTAM INTR-O OAZA DE LINISTE SI RELAXARE!

Ne găsiţi pe Valea Porumbacului, la poalele Munţilor Făgă.raş, departe de agitaţia vieţii cotidiene, dar aproape de inima pădurii şi a muntelui.

Firma noastra va pune la dispozitie doua locatii aflate la aproximativ 30 de metri una de cealalta, Casa Krisztina ( mai multe informatii despre Casa Krisztina gasiti pe profilul dedicat acestei cabane ) si Casa Teona . Ne adresam în acest fel si grupurilor mai numeroase, dar si firmelor care doresc sa ofere angajatilor momente de relaxare sau cursuri de formare profesionala.

Celor interesaţi de tradiţiile şi folclorul românesc, le putem spune că zona şi împrejurimile le rezervă multe lucruri interesante.

Pensiunile noastre îşi deschid uşile pentru dumneavoastră, oferindu-vă o atmosferă familială, în care veţi găsi toată condiiţile de confort şi intimitate. Accesul se poate face cu uşurinţă in orice anotimp.

Pe langa farmecul natural al locului, va promitem o atmosfera familala, având toate conditiile de confort.

«Casa Teona» dispune de:

 • living spaţios,
 • 3 dormitoare duble,
 • 3 băi,
 • bucătărie complet utilată,
 • televiziune prin satelit,

  Este permis accesul cu animale de companie.

  Iubitorilor de munte, le putem da informatii referitoare la traseele montane din zona, si la cerere se pot organiza drumetii cu insotitor calificat.

  Se pot oferi la cerere si drumetii cu biciclete sau cu cai.

  Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană

 • Facilități și servicii »

  Servicii Generale, părți comune
  Restaurant
  Servicii și facilități camere
  Animale de companie tolerate
  Teracotă
  Facilități baie
  Halat de baie
  Activități agroturistice
  Pescuit
  Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

  Planificați o excursie sau o vacanță în Porumbacu de Sus, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Teona din Porumbacu de Sus, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Teona? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!