Cindrel

Statiunea Platinis » Păltiniș, Sibiu » Localizare pe hartă
 „Eleganta, rafinament, bun gust!“
Camere: 45
Apartamente: 5
Total locuri: 90
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
100 de locuri
Sală conferințe
de 80 locuri
Camere - Cindrel
Tipul unității: Hotel

Un modern hotel de 4 stele, Hotelul Cindrel priveste cu mandrie culmile semete ale Cindrelului, fiind situat in centrul statiunii Paltinis, la doar cateva minute de mers de partia de ski si de telescaun.

Confort, eleganta, bun gust - acestea sunt notele cu care va intampinam pe dumneavoastra, OASPETII nostri. Fie doriti sa petreceti clipe de relaxare intr-un cadru natural spectaculos si sa va lasati cuprinsi de liniste si aer curat, fie doriti sa organizati activitati de pregatire profesionala, cursuri, seminarii, va stam cu drag la dispozitie.

Detasati-va de agitatia orasului, petreceti un week-end relaxant la munte sau o vacanta de neuitat, in aer curat, intr-un cadru natural spectaculos si intr-o ambianta de eleganta si bun gust pe care Hotelul Cindrel v-o ofera cu drag.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Minibar
Panoramă, privelişte
Activități sportive și de agrement
Pârtie de ski
Tenis de masă
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Păltiniș, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Cindrel din Păltiniș, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Cindrel? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!