Conacul Maria Theresa

Victoriei Nr 632 » Orlat, Sibiu » Localizare pe hartă
 „Conacul maria theresa - un loc de poveste !“
Camere: 15
Apartamente: 2
Total locuri: 52
Check-in de la: 15:00
Check-out până la: 11:00
Sală conferințe
de 60 locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Oferte speciale disponibile acum »
Oferta de Paste 615 LEI / pers prima zi: 2018-04-06 ultima zi: 2018-04-08 Rezervă acum
Camere - Conacul Maria Theresa
Tipul unității: Pensiune

Buna ziua,

am placerea sa va prezint Conacul Maria Theresa!

Este o pensiune cotată cu 5 margarete, situată în comuna Orlat, pe strada Victoriei la nr. 632, în județul Sibiu. Întregul complex turistic a fost creat și amenajat pentru grupuri organizate care doresc să descopere istoria și frumusețea Mărginimii Sibiului. Conacul Maria Theresa este locul ideal pentru sesiuni de Training, Team Building, Team Adventure, Team Events, Team Development.

Turiștilor le stau la dispoziție 15 camere standard (cu paturi matrimoniale) și două apartamente (capacitate totala de 52 locuri) cu facilități de petrecere a timpului liber într-un mod cât mai agreabil.

Restaurantul Carol cu servire à la carte are program zilnic 12:00 – 22:00, bar propriu și terasă cu 40 de locuri. Amenajarea și compartimentarea restaurantului permite organizarea de evenimente diverse pentru grupuri de 80 – 100 de persoane, pentru a face memorabil fiecare eveniment vă sprijinim la personalizarea acestuia până la cel mai mic detaliu.

Sala de Conferințe Ferdinand are o capacitate de 60 - 70 locuri, este dotată cu videoproiector si flipkart. Sala de conferinte poate fi aranjată la cerere în orice variantă (anfiteatru, in forma de U, clasic office, etc.)

Locatia dispune de doua piscine cu ponton, saună, spațiu de relaxare tip brunch, 1 filigorie închisă, 1 filigorie deschisă, teren de tenis, masa de biliard, masa de ping-pong, loc pentru foc de tabără, lac cu pești, zona verde.

Vă așteptăm cu drag, slujitorii Conacului !

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Restaurant
Servicii și facilități camere
Televizor
Activități sportive și de agrement
Masă de biliard - platit
Monopoly / jocuri de societate
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Orlat, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Conacul Maria Theresa din Orlat, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Conacul Maria Theresa? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!