Pensiunea Norica

Principala 808 » Gura Râului, Sibiu » Localizare pe hartă
 „O lume plina de ospitalitate !“
Camere: 7
Total locuri: 14
Check-in de la: 15:00
Check-out până la: 10:00
Restaurant de
38 de locuri
Camere - Pensiunea Norica
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Norica este situata in comuna Gura Raului, comuna care face parte din salba celor mai vechi, frumoase si instarite asezari ce alcatuiesc Marginimea Sibiului, la 18 km de Sibiu in directia Sebes (Cristian, Orlat, Gura Raului).

Ajuns aici, la Gura Râului nu te poţi plictisi.

Fie că vei urca pe crestele îmbrăcate în păduri şi zăpadă, fie că vei privi doar de departe lanţul munţilor prinşi în horă de jur-împrejur, fie că vei intra în biserica din sat, fie că vei sta toata vacanţa sau o singură zi, oricum te vei simţi bine, iar Gura Râului iţi va rămâne în suflet.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare interioară
Restaurant
Servicii și facilități camere
Televizor
Facilități baie
Baie proprie
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Gura Râului, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Norica din Gura Râului, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Norica? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!