Ferma Scoala Cornatel

Dn 106 Sibiu-Agnita Nr 215 Cornatel 557212 Comuna Rosia » Cornățel, Sibiu » Localizare pe hartă
Camere: 11
Total locuri: 22
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
22 de locuri
Camere - Ferma Scoala Cornatel
Tipul unității: Complex Turistic

Ferma Scoala Cornatel este o locatie destinata celor care doresc sa se distreze impreuna cu copii lor. Aceasta locatie a fost gandita pentru parintii care doresc sa-si creasca copii intr-un mediu sanatos si sa-i faca de mici sa descopere sportul, natura, sa-i invete sa fie mai buni, mai toleranti, sa respecte natura, animalele si plantele.

Aici e locul in care tu, ca parinte, te rupi de problemele tale de zi cu zi si te dedici doar copilului tau, plimbandu-va impreuna, mancand impreuna, distrandu-va si razand impreuna. Si poate chiar invatand unul de la altul...

Copilul tau e centrul universului pe care l-am creat special pentru el. Pentru el si parintii lui, pentru el si prietenii lui, pentru el si animalele pe care le indrageste.

Aici, alaturi de personalul fermei, il vom invata ABC-ul convietuirii cu natura, cunoasterea plantelor si a animalelelor. E un loc in care va veni cu drag si unde va reveni cu placere, pentru ca aici poate invata distrandu-se.

Noi ii propunem o lectie fara tabla, fara teme, fara note in catalog – o lectie in aer liber, despre natura, frumusete si diversitate.

Nu-i vom oferi sucuri cu chimicale, hamburgeri sau alimente pline de E-uri, caci ferma noastra este o locatie in care Coca-Cola este prohibita. Va putea gusta, in schimb, papanasi cu smantana bio, inghetata de casa, clatite cu dulceata facuta de bunica sau poaine facute pe vatra.

Invata-ti copilul ca exista o lume dincolo de ecranul computerului !

Ajuta-ti copilul sa invete distrandu-se !

Ajuta-ti copilul sa descopere natura, s-o inteleaga si s-o iubeasca !

Ajuta-ti copilul sa traiasca in armonie cu natura si animalele si fa din el un copil fericit!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Olandeză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cornățel, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Ferma Scoala Cornatel din Cornățel, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Ferma Scoala Cornatel? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!