Cuib

Strada Silvicultorilor, Nr. 17, Cisnadioara » Cisnădioara, Sibiu » Localizare pe hartă
Camere - Cuib
Tipul unității: Pensiune

Dacă ești în căutarea unei pensiuni pentru a petrece vacanța în Transilvania, Pensiunea “Cuib” poate fi alegerea potrivită. Situată la doar 12 km de Sibiu, în inima satului Cisnădioara, pensiunea oferă confortul și liniștea de care aveți nevoie pentru o vacanță fără griji.

Peisajele minunate din apropiere vă îmbie la plimbări lungi, puteți vizita satul, cetatea Cisnădioara, puteți organiza drumeții spre Măgura Cisnădiei, Piatra Broaștei și Pârâul de Argint sau spre Rășinari și Păltiniș. Pensiune recent construită, “Cuib” se remarcă prin stilul sau arhitectonic original, eleganță și rafinament.

Vă punem la dispoziție șase camere duble, spațioase (dotate cu televizor, cablu, internet, baie proprie și balcon), o bucătărie în sistem self-catering, o zonă comună de relaxare, dining room, terasă acoperită și spații de joacă pentru copii (indoor & outdoor).

De veți veni pe timp de vară, vă invităm la o cafea, în aerul curat de munte, de veți veni pe timp de iarnă, vă așteptăm cu drag la gura șemineului!

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Grădină
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
Televizor
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cisnădioara, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Cuib din Cisnădioara, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Cuib? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!