Europa Transfăgărăşan

Balea Glajarie fn, DN 7C Transfagarasan » Cârţişoara, Sibiu » Localizare pe hartă
Camere: 30
Apartamente: 8
Total locuri: 101
Restaurant de
120 de locuri
Camere - Europa Transfăgărăşan
Tipul unității: Complex Turistic

Asezat intr-o zona mirifica, pe malul raului Balea, la 10 km de Balea Cascada si 21 de Balea Lac, acolo unde incep serpentinele care te duc sus la peste 2000 de metri, Complexul turistic Europa Transfagarasan te intampina cu oferta ispititoare.

Cazare, restaurant, distractie ... totul pentru ca tu sa te simti bine, sa te relaxezi si sa te bucuri din plin de bucuria de a trai si in afara orasului.

Ne gasiti foarte usor, complexul nostru fiind la 10,5 km de la intersectia dintre DN1 Brasov - Sibiu cu DN7C - Transfagarasanul.

Daca ai poposit macar o noapte la noi, suntem siguri ca vei reveni cu placere si vei indemna si pe altii sa o faca.

La noi organizarea de evenimente speciale (conferinte, traininguri, seminarii, team building, etc) este ceva neinchipuit de facil.

Iti oferim totul la cheie (cazare, masa, sala de conferinte, organizarea) astfel incat chiar si organizatorul poate sa se distreze si sa uite de stresul inerent evenimentului.

Acestea sunt posibile, pentru ca noi avem experienta organizarii unor astfel de evenimente si suntem doritori sa va oferim servicii de foarte buna calitate, astfel incat atat dumneavoastra cat si oaspetii dumneavoastra sa reveniti cu drag la noi.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Activități sportive și de agrement
Remi / Rummy
Facilități baie
Baie proprie
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cârţişoara, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Europa Transfăgărăşan din Cârţişoara, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Europa Transfăgărăşan? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!