Bassen Pension

Principala , nr 237 , Bazna , Jud Sibiu » Bazna, Sibiu » Localizare pe hartă
 „O vacanta de vis ...“
Camere: 10
Total locuri: 20
Check-in de la: 12.00
Check-out până la: 10.00
Sală conferințe
de 20 locuri
Pagina pe Facebook
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Bassen Pension
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Bassen

Pensiune in stil german situata in statiunea Bazna, un loc ideal pentru cazare, intalniri sau tratament la preturi extrem de accesibile. Pensiunea va ofera o serie de activitati atat pentru grupuri cat si pentru turisti individuali.

Oferim programe diversificate pentru intalniri de firma. Astfel cateva dintre programele noastre ar fi: activitati de teambuilding, outdoor, tir cu arcul, plimbari cu caruta sau cu sania functie de anotimp, biking in imprejurimi si mountainbiking pe traseele din padure, facepainting, vizita la biserica saseasca din localitate sau la cele din imprejurimi.

Putem orice tip de activitate pentru grupurile care se cazeaza la noi sau daca acestea ne depasesc capacitatea de cazare putem sa le asiguram cazare in alte structuri, putand beneficia de toate programele noastre.

Organizam tabere pentru copii cu programe instructive in ceea ce priveste cunoasterea naturii si aventura. Organizam tabere de supravietuire pentru grupuri, participantii deprinzand aici diferite tehnici si metode de supravietuire in natura. Suntem adaptabili solicitarilor dumneavoastra, programele fiind flexibile.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Camere pt. fumători
Minibar
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bazna, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Bassen Pension din Bazna, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Bassen Pension ? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!