Dragonul

Horea, nr.26 Avrig » Avrig, Sibiu » Localizare pe hartă
Camere: 4
Apartamente: 1
Total locuri: 10
Check-in de la: 14
Check-out până la: 12
Restaurant de
100 de locuri
Camere - Dragonul
Tipul unității: Pensiune

Locul ideal unde să vă odihniţi în linişte şi de unde vă puteţi începe ziua bună. O grădină de vis şi o filigorie cu o baltă artificială vă aşteaptă oricând doriţi aer curat.

Un restaurant cu mâncăruri româneşti, dar şi asiatice, vă aşteaptă la 26 km de Sibiu în Oraşul Avrig, pe şoseaua DN1 KM 283 Bucureşti-Sibiu.

Zona are o mare importanţă turistică, la doar 7 km se află Valea Avrigului, traseul spre Cabana Bârcaciu şi de unde se poate continua spre Cabana Bâlea Lac.

Vă stau la dispoziţie camere duble cu spaţiu suficient, băi proprii, televizor şi o cameră matrimonială.

Pensiunea Dragonul va fi aprovizionată cu păstrăvi din propriul lac, situat la 7 km pe Valea Avrigului, unde se va finaliza şi casa de vacanţă Izvorul Racilor, proprietate a Pensiunii. Această casă de vacanţă cu vedere la Carpaţi poate fi închiriată cu sau fără servicii de catering incluse.

Un weekend petrecut alături de noi v-ar face să uitaţi de rutină şi oboseală!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Transport auto de la aeroport - platit
Servicii și facilități camere
Televizor
Facilități baie
Uscător de păr
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Avrig, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Dragonul din Avrig, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Dragonul? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!