Palatul Brukenthal Avrig

Str. Ghe. Lazar Nr. 39, Avrig » Avrig, Sibiu » Localizare pe hartă
Camere: 11
Apartamente: 1
Total locuri: 22
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
60 de locuri
Sală conferințe
de 100 locuri
Camere - Palatul Brukenthal Avrig
Tipul unității: Hotel

"Edenul din Transilvania" a fost numită odată această moşie în stil baroc, construită la sfârşitul secolului al XVIII-lea de către guvernatorul Samuel von Brukenthal.

Parcul baroc este unic în România. În funcţie de partea parcului în care te plimbi, acesta emană o atmosferă aparte. Grădina franceză este dominată de forme stricte, în gradina olandeză, între primăvară şi toamnă, te poţi bucura de o splendoare florală, iar farmecul grădinii engleze este dat de potecile şerpuite şi de pieţele mici, înconjurate de arbori bătrâni. Parcul nu era doar o sursă de plăcere, ci era conceput foarte raţional şi ca o proprietate agricolă, cu totul deosebită. Brukenthal a cultivat plante precum ananaşi, curmali, arbori de cafea şi portocali.

Parcul este dominat de palat, fosta reşedinţă de vară a baronului von Brukenthal. Palatul a fost finalizat în 1771 şi se află pe cel mai înalt punct al oraşului la 15 de metri deasupra râului Olt.

Samuel von Brukenthal a fost singurul sas care detinut (timp de 10 ani) funcţia de guvernator al Transilvaniei. El s-a născut în 26 iulie 1721 în localitatea Nocrich, aproape de Sibiu. Influenţat de vizitele sale la Viena, a structurat reşedinţa de la Avrig după modelul palatului imperial de la Schonbrunn.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Plata cu cardul
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Facilități baie
Duș
Alte servicii și facilități
Bucătărie bio
Servicii tehnice, dotări business
Xerox, copiator
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Avrig, județul Sibiu, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Palatul Brukenthal Avrig din Avrig, județul Sibiu, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Palatul Brukenthal Avrig? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!