Pensiunea Agroturistica Carmen

Str. Noroieni, Nr. 20, Botiz, Satu Mare » Botiz, Satu Mare » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Agroturistica Carmen
Tipul unității: Pensiune

Este situata in partea nordica a orasului Satu Mare, la o distanta de doar 1500 m de zona de agrement Aquastar.Pensiunea Agroturistica Carmen se intinde pe o suprafata de 12 ari, avand o curte foarte spatioasa. Pensiunea de 3 margarete isi asteapta, frumos gatita, oaspetii. Inca de la receptie acestia sunt intampinati de gazdele cumsecade intr-o atmosfera cat se poate de calduroasa si primitoare.

Camera de zi va ofera un spatiu de relaxare decorata in stil modern-rustic. Pensiunea noastra pune la dispozitie 6 camere cu pat matrimonial, LCD si TV prin cablu, fiecare dintre acestea avand baie proprie.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces la Living
Foișor
Terasă
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Televizor
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Botiz, județul Satu Mare, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Agroturistica Carmen din Botiz, județul Satu Mare, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Agroturistica Carmen? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!