Ramona

B-Dul Mihai Viteazul 84/d » Zalău, Sălaj » Localizare pe hartă
 „In drum spre casa“
Camere: 20
Apartamente: 2
Total locuri: 55
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
60 de locuri
Sală conferințe
de 40 locuri
Camere - Ramona
Tipul unității: Pensiune

PENSIUNEA TURISTICA Ramona , deschisa in anul 2000, ofera confortul si serviciile unei dotari de 3 stele, fiind rezultatul unui indelungat program de investitii efectuat din dorinta de a diversifica si profesionaliza serviciile de cazare si masa, existente in localitatea Zalau si in judetul Salaj.

PENSIUNEA TURISTICA Ramona a fost prima pensiune turistica deschisa in Zalau, si isi mentine rolul de lider in privinta raportului calitate - pret.

La pensiunea turistica Ramona veti gasi cea mai buna oferta de cazare din Zalau, determinata de practicarea celor mai mici preturi de cazare.

Camerele si apartamentele sunt aranjate cu gust intr-o ambianta familiala.

Va asteptam cu drag la restaurantul si pensiunea turistica Ramona.

Facilități și servicii »

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Zalău, județul Sălaj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Ramona din Zalău, județul Sălaj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Ramona? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!