New Aosta Garden

Str Aosta Nr 28 » Sinaia, Prahova » Localizare pe hartă
Camere: 8
Total locuri: 18
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 11:00
Sală conferințe
de 36 locuri
Camere - New Aosta Garden
Tipul unității: Pensiune

O scurta poveste...

Pensiunea New Aosta Garden este construita in perioada 1911- 1920 urmand indeaproape viziunea si schitele arhitectului si proprietarului, Ioan C Luncan.

La data finalizarii primeste numele de Casa Luncan , resedinta privata a familiei Luncan iar pentru generatiile ce ii vor urma un loc de meditatie , de creatie, de pictura, sculptura si poezie.

Reamenajata si modernizata intre anii 2010-2011, vila se adreseaza numai acelora care s-au saturat de locurile fara istorie si fara origini.

Pensiunea New Aosta Garden este dispusa pe 4 nivele, cate 3 camere pe nivel, iar la mansarda aflandu-se o masa de pingpong

Pentru cei care doresc sa ne treaca pragul casei le putem oferi toate conditiile pentru a se simti cat mai bine si a dori totodata sa se reintoarca in aceasta zona.

Va oferim spre inchiriere 3 camere duble cu pat matrimonial, 4 camere triple, cu pat matrimonial si un pat single si o camera dubla deluxe,cu pat matrimonial si cu balcon,de unde puteti admira peisajul mirific al muntelui.

Toate camerele au in dotare bai proprii, apa calda si caldura nonstop, T.V cablu, internet wirless. Cele 8 camerele sunt spatioase si sunt dotate cu mobiler nou

Pentru clientii vilei punem la dispozitie

o bucatarie moderna dotata cu aragaz, 2 frigidere ,cuptor microunde si tot ce aveti nevoie pentru prepararea mesei in conditii excelente;, o zona de gratare, in curte ;, un foisor modern ;, terasa in curte, un imens living, in capacitate de 36 persoane, unde puteti servi masa sau pentru a petrece zile de nastere, cununii, petreceri private.,

Va asteptam cu drag!

Limbi străine vorbite la recepție » #

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Chemare Taxi
Foișor
Servicii și facilități camere
Bucătărie proprie echipată
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Digi Mobil
Acoperire Orange
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sinaia, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la New Aosta Garden din Sinaia, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la New Aosta Garden? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!