Boema

Sinaia,str Alunis,nr6 » Sinaia, Prahova » Localizare pe hartă
Camere - Boema
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Boema reprezinta o alegere inteleapta pentru petrecerea vacantei , a sfarsitului de saptamana sau pentru organizarea de training-uri, team-biulding-uri ori alte evenimente Ce va ofera Pensiunea Boema:

o amplasare de exceptie, intr-un cadru pitoresc, o atmosfera intima, confortabila, destinatie pentru iubitorii sporturilor de iarna si de drumetii montane, posibilitatea de conectare gratuita la internet prin sistem wireless,

Pensiunea „Boema” este situata in Sinaia, cartier Cumpatu, strada Alunis, nr.6. vis-a-vis de Centrul European de Cultura si in imediata apropiere a Casei Memoriale „George Enescu”.

Cladirea este construita in anul 1928, si complet modernizata in 2004, fara a-i afecta personalitatea si farmecul arhitecural interbelic .

Locatia beneficiaza de un amplasament de exceptie fiind inconjurata de spatii verzi si alei de piatra, pe o suprafata de 5000 mp, precum si de padure si ape curgatoare.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Restaurant
Facilități baie
Baie proprie
Uscător de păr
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sinaia, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Boema din Sinaia, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Boema? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!