La Cristina

Bv. Republicii Nr. 6 » Sinaia, Prahova » Localizare pe hartă
Camere: 15
Apartamente: 15
Total locuri: 38
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 11:30
Sală conferințe
de 40 locuri
Camere - La Cristina
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea "La Cristina"*** este amplasata ultracentral, chiar langa Hotel International, cu intrare din soseaua principala.Locatia este in curtea foarte generoasa , monitorizata cu camere video,unde chiar daca sunteti in plincentrul statiunii, beneficiati de linistea mult dorita.

Nici o camera nu are vedere la sosea. Camerele de la etaj au balcoane mari, de unde puteti admira frumusetea peisajului din jur.

Pensiunea are camere duble , triple sau apartamente , toate cu grupuri sanitare proprii , in conditii de confort deosebite.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Sală de conferințe
Transport auto de la aeroport - platit
Servicii și facilități camere
Încălzire centrală
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Cosmote
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sinaia, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la La Cristina din Sinaia, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la La Cristina? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!