Hotel Smart

Str. Theodor Aman, Nr16 » Sinaia, Prahova » Localizare pe hartă
Camere: 20
Apartamente: 2
Total locuri: 55
Check-in de la: 15:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
100 de locuri
Camere - Hotel Smart
Tipul unității: Hotel

Cu un stil architectural unic, Hotelul Smart reuseste sa imbine armonios frumusetea, nobletea si farmecul vechiului cu confortul oferit de tehnica moderna, toate unite intr-un decor deosebit.

Ansamblul de 20 de camere (2 apartamente; 4 camere king size bed; 9 triple si 5 camere duble twin), insumand 55 locuri de cazare, sunt dotate conform standardului de 4 stele, avand balcon, baie, minibar, internet, televizor, telefon.

O sala de conferinta, de 45-50 locuri, dotata cu internet, flipchart, proiector panoramic, ecran, fac din hotelul SMART alegerea perfecta pentru meetinguri, seminarii si conferinte.

Hotelul SMART dispune de, restaurant " LA CASCADE " terasa acoperita, terasa descoperita, gradina de vara, barbecue, loc de joaca pentru copii. Confortul, eleganta si calitatea serviciilor recomanda hotelul ca locatia perfecta pentru organizarea de nunti, petreceri saul alte evenimente speciale.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Rappel / Tiroliană - platit
Șah / Table
Servicii tehnice, dotări business
Acces la calculator în unitate
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sinaia, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Smart din Sinaia, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Smart? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!