Regina

Str. Ferdinand 22 » Sinaia, Prahova » Localizare pe hartă
Camere: 26
Apartamente: 1
Total locuri: 54
Check-in de la: 14
Check-out până la: 12
Restaurant de
80 de locuri
Camere - Regina
Tipul unității: Hotel

O aparitie recenta pe harta turistica a Prahovei , Hotelul Regina - Sinaia cotat cu 3 stele, are o pozitie excelenta, fiind situat in bulevardul Ferdinand la jumatatea distantei dintre Cazino si Castelul Peles.

Constructia sa, o materializare a stilului "Arta Povere" in care lemnul si caramida sunt combinate cu virtuozitate, confera gratie si eleganta, imbinand intr-o perfecta armonie frumusetea arhitecturii cu deplina functionalitate.

Hotelul Regina ofera turistilor 27 de camere din care un apartament si o suita . Camerele sunt dotate cu mini-bar, televizor si acces la internet. Hotelul ofera alaturi de cazarea in conditii excelente, bucate traditionale romanesti preparate cu inalta maiestrie profesionala de personalul super-calificat al restaurantului.

Sala de fitnes, sauna, sunt tot atatea posibilitati de a va reconforta, de a va revigora organismul sau pur si simplu de a va petrece timpul in mod cat mai placut. La cerere, specialisti in masaj de relaxare pot face diferite masaje pentru ameliorarea afectiunilor musculare, sau numai pentru intretinere. Hotelul "Regina" dispune totodata de:

o sala pentru fitness cu dotari ultra-moderne;, sauna pentru 6 persoane;, masaj, Wi-Fi internet.,

La restaurantul hotelului, Regina-MAMA, cu semineul sau emanand o atmosfera monahala si intima, cu linia sobra, curata, plina de farmec a mobilierului maroniu Inchis, Ingemanata fericit cu masivitatea grinzilor din lemn, pot lua masa concomitent 100 de turisti.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Serviciu de călcat îmbrăcăminte - platit
Spălătorie - platit
Servicii și facilități camere
Balcon
Încălzire centrală
Activități de relaxare și înfrumusețare
Sală de fitness
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sinaia, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Regina din Sinaia, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Regina? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!