HOSTEL BLUE SILVER

Str. LIBERTATII 18-20 » Sinaia, Prahova » Localizare pe hartă
Camere - HOSTEL BLUE SILVER
Tipul unității: Hotel

Hostelul Blue - Silver ** situat pe DN1 la 500 m de Gara din Sinaia spre Brasov. In curte este gratar, 2 terase de vara. Fiecare camera are grup sanitar, cabina dus, mobilier si televiziune prin cablu. Va oferim locuri de parcare in curte. Hostelul aflandu-se pe artera importanta de circulatie pe DN 1 Structura Hostelului - 7 camere duble, grup sanitar propriu; - 1 cameră triplă, grup sanitar propriu; - 3 camere cu 4 paturi, grup sanitar propriu; Capacitate de cazare: 35 locuri. Pot fi suplimentate 11 locuri (pat pliant, saltea relaxa) Hostelul este dotat cu o sală, cu o capacitate de 60 locuri, unde se pot organiza mese festive cu produsele turistilor, pentru nunti, botez, zile festive, conferinte, cursuri, prezentari de produse, dotata cu aragaz, frigider, vesela, mese, scaune, etc. Turistii sunt informati că au de achitat la sosire taxa de statiune de 5% din valoarea serviciului de cazare din prima zi si 5lei taxa de salvamont. Nota: Valorificarea locurilor se poate face numai dupa rezervarea si confirmarea prealabila a receptiei la telefon. Pentru ghizi oferim o camera cu 2 locuri gratis la grupuri de minim 20 persoane. Hostel este denumirea internationala a unui hotel amenajat intr-o cladire veche, dar cu toate noi.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Sală de conferințe
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sinaia, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la HOSTEL BLUE SILVER din Sinaia, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la HOSTEL BLUE SILVER? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!