Vigohotel

Bd. Independentei Nr. 28, Ploiesti » Ploieşti, Prahova » Localizare pe hartă
 „Casa ta de 4 stele“
Camere: 24
Apartamente: 2
Total locuri: 45
Check-in de la: 16:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
80 de locuri
Sală conferințe
de 40 locuri
Camere - Vigohotel
Tipul unității: Hotel

Vigohotel este un hotel de 4 stele situat pe bulevardul central din Ploiesti in apropiere de gara centrala si la 5 minute de mers pe jos de centrul orasului si de principalele restaurante si puncte de atractie. Hotelul dispune de 23 de camere cu pat matrimonial si 1 apartament.

Construit în secolul trecut şi în întregime restructurat în anul 2007, Vigohotel este cel mai bun exemplu de artă "Belle Epoque" din judeţul Prahova.

Prima impresie a celor care văd pentru prima dată acest Palat de vis, catalogat de Ministerul Culturii ca Monument istoric, este un sentiment de "coup de coeur". Într-o atmosferă rafinată şi armonioasă, unde arhitectura de epocă se contopeşte cu exigenţele modernismului, Vigohotel inaugurează un nou punct de reper al Ploieştiului, al României, ba chiar.....un nou stil de viaţă al acestor plaiuri mioritice.

Punem la dispoziţia clienţilor şi al oaspeţilor lor următoarele:

Un restaurant cu terasă de vară: VigoRistorante, O sală de recepţie: Sala Belle Epoque, Lobby Bar: Vigolounge ,

În spatele faţadelor, înfrumuseţate cu ornamente florale, întâlnim mobilier prestigios si oglinzi de epocă, lucrări de artă precum Sala Belle Epoque cu coloane de marmură roşie şi candelabre de cristal şi nu în ultimul rând o grădină spaţioasă.

Cu accesul său direct către vechiul Bulevard Independenţei, Vigohotel este un loc ideal pentru a petrece momente de bunăstare si rafinateţe fie în interes de serviciu sau in momente de relax.

Un spaţiu pentru toţi managerii aflaţi în delegaţie, care regăsesc în arhitectura imobilului o imagine de prestigiu primitoare de oaspeţi, pentru a organiza întâlniri de afaceri, pentru a beneficia de tehnologia informatică disponibilă în fiecare cameră şi de cele două Internet Points rezervate clienţilor.

Un loc de întâlnire al tuturor îndrăgostiţilor care călătoresc în Valea Prahovei şi al celor aflaţi în luna de miere care vor sa retrăiască atmosfera de Belle Epoque de altădată.

Respectarea tradiţiilor, ospitalitatea şi atenţia deosebită acordată detaliilor fac din Vigohotel unul din cele mai plăcute clădiri de epocă.

Aici domneşte o atmosferă intimă şi relaxantă, care se adevereşte a fi propice atât momentelor de relax cât şi momentelor de concentrare pentru afacerile proprii.

Un loc unde întâlnirile de afaceri in săli private de conferinţă perfect dotate din punct de vedere informatic, ospitalitatea de prestigiu sub semnul Vigohotel, sunt câteva dintre lucrurile care creează un spaţiu ideal de lucru la nivel înalt.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Cameră pt. bagaje
Chemare Taxi
Curte
Internet
Lift / Ascensor
Parcare exterioară
Piscină acoperită
Plata cu cardul
Recepție non-stop
Restaurant
Sală de conferințe
Serviciu de călcat îmbrăcăminte - platit
Spălătorie - platit
Terasă
Transport auto de la aeroport - platit
Închiriere mașină
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Apel trezire / Wake-up call
Balcon
Cablu TV
Camere pentru nefumători
Camere pt. fumători
Fier de călcat
Minibar
Panoramă, privelişte
Room-service
Seif
Senzori de fum
Telefon
Televizor
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Drumeții
Șah / Table
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi
Masaj - platit
Saună
Spa
Facilități baie
Baie cu vană
Baie proprie
Duș
Halat de baie
Uscător de păr
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Mâncare tradițională și regională
Sală de petreceri
Servicii tehnice, dotări business
Acces Fax
Acces la calculator în unitate
Acoperire 3G/4G
Acoperire Cosmote
Acoperire Digi Mobil
Acoperire Orange
Acoperire Telekom
Acoperire Vodafone
Imprimantă
Scanner
Xerox, copiator
Ziare business
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Ploieşti, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vigohotel din Ploieşti, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vigohotel? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!