Pensiune La Munte

Poiana 448 » Comarnic, Prahova » Localizare pe hartă
 „Hai la munte“
Camere: 4
Total locuri: 10
Check-in de la: 15:00
Check-out până la: 12:00
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Prețuri astăzi »
Integral 750 LEI / noapte     Rezervă acum
Camere - Pensiune La Munte
Tipul unității: Vilă

Casa David este localizata in orasul Comarnic, la 14 km fata de Sinaia, fiind locul ideal de petrecere a timpului liber in intimitate pentru un grup de 8- 10 persoane. Casa David este o constructie noua cu mobila si amenajari interioare de calitate superioara.

Unitatea beneficiaza si de locuri de parcare, gradina cu terase, grătar piscină si foisor. Gradina se afla in spatele casei turistii beneficiind de liniste si intimitate.

Casa David beneficiaza de 4 camere duble cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila, 3 bai - 2 cu cabina de dus si o baie cu cada, zona de relaxare si o bucatarie dotata cu masina de spalat, cuptor cu microunde si cuptor obisnuit, ideala pentru un grup de 8 - 10 persoane.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană • Portugheză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces persoane mobilitate redusă
Curte
Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Facilități baie
Uscător de păr
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Vodafone
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Comarnic, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiune La Munte din Comarnic, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiune La Munte? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!