Pensiunea Nicos

Str. Tampa Nr. 124 » Cheia , Prahova » Localizare pe hartă
Camere: 16
Apartamente: 1
Total locuri: 35
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
60 de locuri
Camere - Pensiunea Nicos
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Nicos ofera cazare in regim de pensiune completa sau demipensiune de aproape 12 ani.

Turistii nostri sunt prietenii cabanei si revin in fiecare an, de fiecare data intorcandu-se spre casele lor cu dorinta de a ne revedea cat mai curand. I-am cucerit prin atmosfera placuta si prin mancarurile preparate in bucataria proprie.

Dispunem de 35 de locuri de cazare, 1 apartament cu baie, 3 camere double cu baie, 4 camere de 3 persoane cu baie si 7 camere mansardate cu baie pe etaj pentru barbati si pentru femei. Te asteptam sa te ispitim cu cele mai bune si mai delicioase mancaruri si sa ne bucuram impreuna de frumusetile statiunii!

Statiunea Cheia este situata la poalele Muntelui Ciucas, intr-o vale insorita strabatuta de apele Teleajenului si Cheitei. In orice sezon statiunea este un loc excelent pentru petrecerea concediilor, a vacantelor sau a excapadelor de weekend.

Multitudinea posibilitatilor de relaxare si de agrement confera statiuni un grad sporit de atractie in randurile turistilor. Din Cheia se pot urma trasee usoare precum Cheile Cheitei si Valea Berii dar si trasee cu un grad sporit de dificultate Cabana Muntele Rosu, Cabana Ciucas, Cabana Baba Runca, Valea Neagra, Plaiul Sterp, Varful Babes.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Facilități baie
Baie proprie
Activități agroturistice
Foc de tabără
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Cosmote
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cheia , județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Nicos din Cheia , județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Nicos? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!