Ermitage

Str. Palanca, FN, Busteni, Prahova » Bușteni, Prahova » Localizare pe hartă
Camere: 12
Total locuri: 26
Check-in de la: 12
Check-out până la: 14
Restaurant de
40 de locuri
Sală conferințe
de 26 locuri
Camere - Ermitage
Tipul unității: Vilă

Deasupra vegheaza crucea Caraiman, simbol al credintei montane inaltata pe munte, la care se inchina toti pelerinii, inainte de a pasi in cuprinsul asezamantului. Un loc binecuvantat te rasplateste cu un popas de relaxare ca in Alpii Francezi, gandit structura tipic frantuzeasca si eco friendly. Totul e intim si destul de spatios incat sa-ti incapa toate bucuriile si asteptarile pe care le ai de la vacanta.

La Villa Ermitage, toate materialele folosite sunt ecologice, iar mobilierul din lemn masiv, exclusivist, este lucrat la comanda pentru pensiune.

Camerele sunt luxoase si sofisticate, dar accesorizate cu lucruri atat de obisnuite, pentru a-ti oferi sentimentul de "acasa".

In fiecare dimineata deschizi ochii pe una dintre culmile Muntilor Caraiman.

O atmosfera boema pluteste in aer si cele cateva zile de vacanta, fara micile griji cotidiene cum ar fi parcarea (vila are parcare proprie) se pot transforma in saptamani de voie buna.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Servicii și facilități camere
Balcon
Televizor
Șemineu
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bușteni, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Ermitage din Bușteni, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Ermitage? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!