Iulia

Strada Zamora, Nr. 37A » Bușteni, Prahova » Localizare pe hartă
Camere: 3
Apartamente: 1
Total locuri: 8
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 10:30
Camere - Iulia
Tipul unității: Vilă

Noi oportunitati de cazare la Busteni, la Vila Iulia, situata in cartierul Zamora, la poalele masivului Caraiman. Oferta sa include camere, spatii de odihna si relaxare dar si posibilitati interesante de petrecere a timpului liber. In plus, turistii pot veni insotiti de animale de companie (caini, pisici).

Vila Iulia dispune de:

incalzire centrala, cablu tv, living spatios dotat cu tv, masa extensibila 12 persoane., 3 camere duble, dotate cu pat matrimonial, televizor, frigider, minibar, grup sanitar propiu, balcon, un apartament cu pat matrimonial, canapea neextensibila, televizor, frigider, minibar, baie proprie cu cabina dus cu hidromasaj, balcon.,

La cerere se ofera transport pe ruta Busteni - Bucuresti si retur, cu microbuzul.

Se poate vizita Platoul Bucegilor cu masina de tere.; Traseele cuprind urmatoarele destinatii:

Cabana Babele, Crucea de pe Caraiman, Releul Costila, Pestera Ialomicioara, Padina, Cabana Diham.

Despre Busteni:

Statiune turistica situata la o altitudine de 882 m, la poalele masivului Caraiman, cu varfuri inalte de peste 2000 m. Orasul are o pozitie deosebita deoarece de aici se deschid numeroase trasee montane in Masivul Bucegi, cum ar fi Jepi Mari, Jepi Mici, Varful Caraiman, Costila etc. Busteniul este legat de platoul Bucegilor printr-o linie de telecabina, fiind cea mai lunga din Romania si a treia din Europa.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Servicii și facilități camere
Frigider
Facilități baie
Baie proprie
Duș
Uscător de păr
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bușteni, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Iulia din Bușteni, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Iulia? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!