Pensiunea Dedu

Str. Caraiman 17 » Bușteni, Prahova » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Dedu
Tipul unității: Vilă

Vila Montaniard va ofera cazare intr-un ambient placut, la poalele masivului Bucegi, foarte aproape de Telecabina Busteni.

Va punem la dispozitie:

5 camere cu pat dublu, baie proprie pe hol. Pret 70 lei camera / noapte., 1 apartament cu doua camere cu pat dublu, baie comuna pe hol: Pret 120 lei / noapte, 1 garsoniera la demisol cu baie si bucatarie proprii. Pret 70 lei / noapte, 1 mansarda cu 2 camere cu pat dublu, baie comuna la mansarda. Pret 120 lei / noapte,

Aveti acces nelimitat la livingul de la parter, bucatarie complet utilata, curte cu gratar, internet wireless. Fiecare camera are tv cablu.

Avem apa calda permanent.

Este permis accesul animalelor de companie educate.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Internet
Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Televizor
Încălzire centrală
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bușteni, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Dedu din Bușteni, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Dedu? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!