Vila Cascada

Str. Nicolae Balcescu Nr. 2 » Bușteni, Prahova » Localizare pe hartă
Camere - Vila Cascada
Tipul unității: Vilă

Vila "Cascada" este situată într-un decor liniștit, în zona centrală rezidențială a cartierului Poiana Țapului din stațiunea Bușteni, beneficiind de un decor impresionant, la baza muntelui, sub vestita Cruce a Eroilor de pe Caraiman.

Construită în 2006, cu o arhitectură rustică-montană, însă dotată cu facilități dintre cele mai moderne, Vila "Cascada" are o capacitate de 22 locuri, repartizate în 9 camere duble și un apartament cu 2 camere, dispuse pe 4 niveluri. Fie că doriți să vă relaxați câteva zile la munte schiind sau plimbându-vă pe unul dintre nenumăratele trasee turistice, să vizitați atracțiile turistice din împrejurimi, să petreceți un weekend romantic alături de persoana iubită sau să sărbătoriți alături de un grup de prieteni sau colegi, noi vă așteptăm, într-o ambianță plăcută și primitoare!

Limbi străine vorbite la recepție » #

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces la Living
Chemare Taxi
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Camere pentru nefumători
Activități agroturistice
Grătar / Barbeque
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bușteni, județul Prahova, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vila Cascada din Bușteni, județul Prahova, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vila Cascada? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!